Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff- och broccoliwok

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

I en wok ska grönsakerna vara krispiga och nätt och jämt mjuka. Ta fram den vassa kniven för här ska det gå lätt att strimla och skiva.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i smala strimlor. Blanda hoisinsås, soja, sesamolja och vinäger. Blanda hälften av marinaden med köttet. Lå marinera ca 10 min.
  2. Koka broccolibuketterna 1-2 min. Skiva gurkan. Snitta skölj och skär purjolöken i tunna skivor. Kärna ur och strimla pepparfrukten.
  3. Woka köttet i hälften av oljan och lägg över i en skål. Woka gurka, purjolök och pepparfrukt i resten av oljan.
  4. Blanda grönsakerna och köttet. Ringla över resten av såsen. Strö över sesamfrön och koriander. servera den rykande het med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.