Denna värmande och mustiga potatiscurry är lagad på indiskt vis och kommer säkert att bli en familjefavorit.
Instruktioner
- Hetta upp margarinet i en ugnssäker gryta. Tillsätt löken och fräs 5-6 minuter, rör om ofta, tills gyllene och mjuk.
- Tillsätt vitlöken och fräs under omrörning 1 minut. Tillsätt curryn och fräs under omrörning tills den börjar dofta.
- Tillsätt köttet och bryn 3-4 minuter tills tärningarna är gyllene runtom. Lägg i tomaterna, potatisen och 2 ½ dl vatten och koka upp. Sänk till låg värme och låt sjuda svagt cirka 50 minuter tills köttet är mört och såsen har tjocknat. Rör ner ärterna och låt koka 5 minuter. Blanda ner garam masala och låt dra 1 minut. Strö över koriandern och servera med popadums och basmatiris.
Publicerat den
4 oktober 2010
Liknande recept
Skriv kommentar