Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biskvier med apelsin & cream cheese

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Supergoda och superlätta att göra!

Ingredienser

Instruktioner

Rör smör, socker och cream cheese ljust och luftigt i en stor skål. Rör ner ägget. Sikta ner mjöl och bikarbonat och tillsätt apelsinsaft och rivet apelsinskal. Blanda allt noga. Klicka cirka 30 rågade matskedar av degen på en smörad bakplåt och se till att de har plats att flyta ut under gräddningen. Strö över mörkt råsocker. Grädda biskvierna i 190° varm ugn i 10 minuter eller tills de blivit ljust gyllenbruna runt kanten. Låt dem kallna på ett bakgaller. Dekorera med finrivet eller finstrimlat apelsinskal innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.