Bröd bakmaskin recept

Laddar...
Din sökning gav 94 träffar


Filmjölksbröd för bakmaskin
Filmjölksbröd för bakmaskin

Ett bra grundrecept för bakmaskin på ett saftigt bröd baserat på filmjölk. Variera med t.ex. 5 söderklippta fikon, en dl valnötter eller en matsked linfrön eller olika mjölsorter. Vill man göra det g..
Mörkt bröd med qinoa (bakmaskin)
Mörkt bröd med qinoa (bakmaskin)

Ett underbart gott lite halvgrovt bröd. Qinoa går att få tag i livsmedelsbutikerna (Risenta) eller hälsokostbutiken. Det går också att baka ett gott grovt bröd utan att använda qinoa eller något annat..Havrebröd (bakmaskin)
Havrebröd (bakmaskin)

Ett grovt och saftigt bröd med en härlig mörk färg. Ljuvligt god med smörgåspålägg. Det är bäst att baka brödet på 500 g mjöl annars finns risken att maskinen inte orkar arbeta degen ordentligt.Morotsbröd (bakmaskin)
Morotsbröd (bakmaskin)

Det här är ett saftigt ljust bröd som är gott att äta färskt tillsammans med t ex en sallad. Brödet blir också gott att rosta. Om man inte vill ha morötter går det bra att följa receptet ändå och bara..


Italienskt bröd (bakmaskin)
Italienskt bröd (bakmaskin)

Det här brödet får en hård-seg skorpa precis som italienska bröd ska ha. Ett underbart gott bröd som kan varieras genom att tillsätta t ex svarta oliver eller soltorkade tomater i degen. Det som ä..