Bröd bakmaskinen recept

Laddar...
Din sökning gav 34 träffar

Ost och coca-colabröd i bakmaskin

En lite smågalen idé som blev bra. De små lite halvsmälta ostplupparna i brödet gjorde sig mycket bra. Brödet blir som ett formbröd med en viss egen karaktär. Våga prova! Brödet på bilden är redan ..Ölostbröd i bakmaskin

Ett vitt rostbröd med stor smak. Gjord med torkad riven hårdost som normalt används att pudra på pastarätter. Ostens smak ihop med degvätskans öl blev ett mycket lyckat äktenskap.


Pepparrotsbröd i bakmaskin

Gjorde detta bröd för att ha vid tillagning av landgångar, där jag ville ha lite mer smak än på vanligt vitt bröd. Resultatet blev mycket lyckat med en lätt pepparrotssmak. Brödet blev även extra sa..


Sesamlantbröd med öl - ugn eller ..

Underbart mustigt och smakrikt bröd. Provade först denna idé i bakmaskinen och resultatet blev superbt. Gjorde då samma recept i ugnen och det blev lika bra. Skriver in båda sätten att göra. Gjord..


2 Bröd gräddad i kruka

Här ett underbart bröd med olika möjligheter....att smaksätta som man vill, till detta bröd använde jag rivet skal från 1 citron.. Man kan använda annan vätska som mjölk etc, bara låta sig inspireras ..


Dillpotatisbröd i ugn eller bakma..

Ett bröd jag komponerade för att passa till en bjudning där jag skulle göra bröd till rostbiffsmörgåsar och andra smörgåsar med olika sorters kött. Gjorde provbaket i bakmaskinen, och det blev mycket..


Focaccia med lök

Blev nyfiken på att göra en Focaccia hemma i söndags att ha till vår kvällsmat. Focaccia är ett vitt bröd, liknande pizza fast högre, och normalt är den täckt med olivolja, salt och rosmarin. Här ..Parmesanfranska i bakmaskin

Det stod en påse torkad riven parmesanost som blivit över i kylen. Provade då att använda den till ett bröd i bakmaskinen. Resultatet blev mycket lyckat. Så nu har kära hustrun köpt hem fler påsar...


Filmjölksbröd för bakmaskin
Filmjölksbröd för bakmaskin

Ett bra grundrecept för bakmaskin på ett saftigt bröd baserat på filmjölk. Variera med t.ex. 5 söderklippta fikon, en dl valnötter eller en matsked linfrön eller olika mjölsorter. Vill man göra det g..