Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bulgursallad med crabfish

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt att göra till en eller till många. Snabb lunch, perfekt picknick. Gott och näringsriktigt. Blanda i de grönsaker du tycker om eller har hemma!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka äggen i 7 miuter. Skölj dem i kallt vatten och skala dem. Skär äggen i bitar.
  2. Koka bulgur i buljongen. Rör ner smör eller olja och låt svalna. Blanda i senap, dill ev lite salt.
  3. Lägg upp sallad, tomat, sockerärter, lök, kapris och smaksatt bulgur på ett uppläggningsfat. Lägg på crabfish, ägg skurna i bitar samt hyvlad ost.
  4. Servera med ett gott bröd och fetaost, ev lite crème fraiche som dressing.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.