Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Burgundisk kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hur gott som helst...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i bitar. Skala lök och vitlök. Dela lök och champinjoner om de är stora. Tärna baconet. Fräs bacon, lök, vitlök och champinjoner i en låg men vid gryta. Blanda ner tomatpuré och timjan. Späd med buljong och vin. Lägg i kycklingbitarna och sjud grytan i 5 minuter. Red av med maizena utrört i lite vatten.
  2. Pasta eller stekt potatis och skivade tomater är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.