Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilifläskfile med ugnsrostade grönsaker samt bearnaise kesella ris

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

331 kcal Mängd: Kolhydrat 28 g | Protein 42 g | Fett 4,9 g | Fiber 3,2 g Energiprocent: Kolhydrat 34 E% | Protein 51 E% | Fett 13 E% | Fiber 2 E%

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek fläskfilén med 1tsk olivolja. Lägg filén i en ugnsform och stek färdigt i ugnen på 175 grader. Skär ner alla grönsaker och lägg på ett bleck salt och peppra pressa ½ citron över och in i ugnen i ca 25 minuter på 175 grader.
  2. Serveras med bearnaise kesella

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.