Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chipotleburrito med ananassalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Heta bönburritos tillsammans med en söt/het ananassalsa. Behöver jag säga något mer? Otroligt smarrigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela den gula löken och paprikan i mindre bitar. Släng ner gul lök, paprika, vitlöksklyftor, chipotlepasta, ketchup, vatten och sojasås i en matberedare. Mixa till en slät puré. Hetta upp en stekpanna och häll ner purén. Häll av spadet från bönorna och blanda ner dem i stekpannan. Låt puttra på tills såsen tjocknar något och bönorna blir varma.
  2. Skär ananasen i mindre bitar. Hacka chilin, den gula löken och tomaten fint. Blanda med limesaft och lite salt.
  3. Fyll tortillabröden med chipotlebönor, kokt råris, ananassalsa, skivad avokado och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.