Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronkyckling med päronsallad

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Saftig kyckling som serveras med bovete och en god päronsallad. Kokt bovete är ett spännande tillbehör som ersätter ris eller andra gryn. 440 Kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra kycklingen. Stek den i rapsolja tills den får fin färg. Skiva citronen och lägg den på kycklingen, slå på vin, vatten och salvia och låt det småkoka ca 15 minuter eller tills kycklingen är genomstekt.
  2. Skiva päron och vitkål och blanda med rosésalladen. Blanda dressingen och slå den över salladen. Servera med kycklingen och kokt bovete.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.