Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronsoppa med ris och paprika

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna soppa kommer från Grekland. Har ätit den många gånger.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp buljongen. Tillsätt risgrynen och låt det koka på svag värme i ca 20 min. Tillsätt persilja,citronsaft och skal. Krydda med något av örtktyddorna, peppar och ev salt. Blanda äggulor och grädde. Vispa ner detta i soppan och låt det hela koka upp. Garnera med citronskivor och paprikastrimlor. Servera genast. Nybakat bröd till är aldrig fel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.