- Serverar: 35 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Goda crunchiga amerikanska kakor.
Instruktioner
- Sätt på ugnen på 150-180*. Blanda mjöl, bikarbonat och salt i en bunke. Blanda det bruna farinsockret, strösockret, vaniljsockret och margarinet i en annan bunke, tills det blir krämigt. Vispa äggen lätt. Häll i äggen och havregrynen i smörblandningen. Rör om. Tillsätt mjölblandningen och arbeta väll. Rör till sist ner den grovhackade chokladen. Klicka ut smeten på bakplåts klädda plåtar. Grädda kakorna i 150-180* i 8-12 min, beroende på storlek.
- Ps. Tryck till kakorna lite på plåten för lite crunchier cookies.
Publicerat den
9 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Supergoda! Havregrynen och farinsockret är det som gör dem riktigt speciella.. har bakat dem två gånger och dem går åt som smör i solsken, så fem av fem!
Instämmer med ovanstående kommentar. Mkt goda och enkla att baka. Jag hade i Marabou apelsin krokant i och det blev super! Lite sega och knapriga som en riktig cookie! En klar femma. Dessa godbitar kommer jag definitivt att baka igen.