Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dubbla kaffekakor

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Läggs ihop två och två med en kaffesmakande smörkräm. Supergoda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka samman alla ingredienserna till degen. Forma till två rullar, 4-5 cm i diameter och vira in i plast och låt ligga kallt i ca 2 timmar. Sätt ugnen på 175º. Skär rullarna i ca ½ cm skivor och grädda dem i 10 minuter. Låt kallna.
  2. Kaffesmörkräm: Vispa ihop smör, florsocker, vaniljsocker och kakao. Vispa i äggulan och kaffet. Spritsa eller bred ut på hälften av kakorna och lägg ihop dem två och två. Förvara kakorna i en tät burk i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.