Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färska pastaknyten med gräddiga kantareller

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god och snabblagad pastarätt toppad med skogens guld!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär eventuellt kantarellerna i mindre bitar och stek dem i smör tills all vätska försvunnit och svampen börjar få lite färg. Tillsätt löken mot slutet av stekningen.
  2. Slå på grädde, vatten och soja. Koka upp och sjud ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Koka pastaknytena enligt anvisning på förpackningen. Servera med kantarellerna och rucola.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.