Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsk pasta med kantareller och grapefrukt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Svårighetsgrad: Medel

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Rensa svampen, skala och finhacka löken.
  3. Stek svamp och lök gyllenbrun i olivoljan.
  4. Skala och skär grapefrukten i hinnfria klyftor samt kärna ur plommonen.
  5. Blanda pasta med svamp och lök och smaka av med salt och peppar. Lägg på grapefrukt och plommon.
  6. Rör ihop ost och matyoghurt och servera vid sidan om.
  7. Tips! Ställ gärna fram en svartpepparkvarn på bordet om någon vill krydda sin pasta ytterligare.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.