Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortellini in brodo (färsk pasta i het buljong)

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Det här är ett superenkelt recept men jag vet inte om ni alla känner till det. Här i Italien vet de flesta hur man förbereder det och ofta äter man det då det är kallt och ruggigt ute eller när man mår lite dåligt :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten i en kastrull tillsammans med en köttbuljong. När vattnet kokar häll i tortellini och koka dem enligt anvisning på förpackningen. När pastan kokt färdigt se till att inte hälla ut vattnet. Servera i en djup tallrik och på toppen kan ni hälla en skvätt olja tillsammans med lite riven parmesan ost och svart peppar. Hoppas det smakar:)
  2. Titta gärna in på min Matblogg för fler recept: http://nenazrecipe.altervista.org

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.