Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk och skaldjurssoppa

 
Skriv ut

Fisk och skaldjurssoppa med vitt vin...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisktärningarna.
  2. Skala räkorna och spara räkskalen Lägg räkskalen i en gryta tillsammans med lök, vitlök, tomatpuré, fiskbuljongtärning, vitt vin, vatten och grädde Koka upp och låt koka i ca 15 minuter.
  3. Sila soppan, koka upp igen och tillsätt fiskbitarna, låt sjuda i två minuter.
  4. Lägg i ett paket Findus Våra Finaste Sockerärter, broccoli & små fina ärter, låt allt bli varmt.
  5. Smaka av med salt och peppar, toppa med de skalade räkorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.