Fisk under täcke

Härligt god & snabb fiskrätt

Fisk under täcke
Källa: Foto: Maya
Uppladdad av: SDMaya
Skrivet: för över 2 månader sedan

Ingredienser

ca 800 g Fiskfiléer (gös , hajmal eller hoki)
ca 100 g finhackad Fetaost
2 dl Lätt crème fraiche
2 dl Milda matgrädde 4 %
1 förpackning Cocktailtomater ca 200 gr
1 Paprika röd eller gul , fin hackad
Salt
Peppar

Betyg (23 röster)
Antal personer
6 st
Visningar:
18769
Sparat:
961

Gör så här

Tillagas i ugn ca 15-20 minuter (medan potatisen kokar)

1. Sätt ugnen på 225°C.

2. Skölj och torka fisken. Ta bort ev. ben, skär den i 4 cm breda bitar.

Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar och lägg fisken på ett ugnssäkert fat.

3. Rör samman hackad fetaost, tomater, paprika och crème fraiche och grädde till en kräm.

Häll blandningen över fisken och bre ut den jämnt.

4. Stek fisken mitt i ugnen 12–15 minuter.

5. Servera genast med en fräsch grönsallad och kokt potatis.

Smaklig måltid.

LIKNANDE RECEPT

av Queenie
över 2 månader
över 2 månader
av Elis
över 2 månader
över 2 månader
av LEDIVO
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader