Fisk under täcke

Härligt god & snabb fiskrätt

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: fisk
Betyg (23 röster)
Antal personer
6 st
Fisk under täcke

Gör så här

Tillagas i ugn ca 15-20 minuter (medan potatisen kokar)

1. Sätt ugnen på 225°C.

2. Skölj och torka fisken. Ta bort ev. ben, skär den i 4 cm breda bitar.

Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar och lägg fisken på ett ugnssäkert fat.

3. Rör samman hackad fetaost, tomater, paprika och crème fraiche och grädde till en kräm.

Häll blandningen över fisken och bre ut den jämnt.

4. Stek fisken mitt i ugnen 12–15 minuter.

5. Servera genast med en fräsch grönsallad och kokt potatis.

Smaklig måltid.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

fiskfiléer, Fetaost, lätt Crème fraiche, Milda, Cocktailtomater, Paprika, Salt, Peppar
Visningar:
20089
Sparat:
980

LIKNANDE RECEPT

Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Underbar kladdk
av Elis
över 2 månader
Dumlekladdkaka
över 2 månader
Köttfärslimpa m
av LEDIVO
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Tacopaj
över 2 månader
Saffranssill
över 2 månader
Gör din egen rö
över 2 månader
Hemgjorda skumt
över 2 månader
Koka sushi-ris
över 2 månader
Caesarsallad
över 2 månader