Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i fransk senapssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Min fyraårige son älskar såsen - den här rätten passar hela familjen!

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Fräs löken mjuk i smör i en traktörpanna. Tillsätt senap, soja och smulad buljongtärning. Häll i vin och grädde. Koka ihop såsen 5-10 minuter. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Lägg ner köttet i såsen. Låt koka på svag värme i ca 5 minuter. Smaksätt med dragon. Servera med ungsstekt potatis och lättkokta grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.