Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i ost och senapssås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Krämig god gryta med mycket smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i skivor. Skala och hacka löken och vitlöken. Bryn köttet i smör eller olja i en stekpanna. Krydda med salt och peppar.
  2. Vispa ihop grädde, vin, lök, mjöl, fond och senap i en gryta. Låt koka upp under vispning. Lägg över köttet i grytan. Låt köttet koka i såsen 3-5 min. Ta grytan från värmen. Rör i osten. Strö gärna över hackad persilja. Servera med kokt ris och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Hannixen 9 november 2008

    Jag gjorde det här fast med quorn och grönsaksbuljonng, det blev mycket gott. Åt med pressad potatis. Rekomenderas verkligen, tror det blir mycket gott med fläskfile också!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.