Flygande jacob recept

Laddar...
Din sökning gav 39 träffar
Flygande Jacob

En klassiker från 70 & 80-talet som är rätt kul att plocka fram då & då! Passar hela familjen. Även som bjudrätt passar denna bra. Ska barn äta den tar du bara bort nötterna. Super gott


Flygande Jacob-paj

"Klassisk" Flygande Jacob I pajformat. Valde att ha jordnötterna vid sidan om istället för i pajen, då nätterna blev lite "konstiga" i konsistens och smak när de låg i pajen. Till en långpan..


Flygande Jacob

En gammal klassiker som dyker upp här hemma då och då, något modifierat recept! Baconet och vispgrädden är utbytta men går sjävklart att ta tillbaka!


Flygande jakob

Flygande Jacob är väl den mest vanliga kycklingrätt som finns ocvh som finns i många olika varianter.


Winets Kryddiga Flygande Jakob Sp..

Har läst igenom alla andra Jakob-recept här, men ingen gör som jag, speciellt inte med baconen, och min är godast, (säger många, hihi). Garanterad smaksensation! Lite kuriosa: Namnet Flygande ..


Het kyckling

En rätt som många förväxlar med "Flygande Jacob", men är mycket godare. Äldste sonens favorit. Kan även lagas med kycklingfile men grillad kyckling är godare. lagas rätten till fler än 4-5 brukar jag ..
Flygande Jacobina
Flygande Jacobina

En lite lättare och fräschare variant av den populära rätten flygande Jacob. 485 kcal/portion
Flygande jacob
Flygande jacob

Flygande Jacob är den perfekta rätten när man blir många till bordet, men ändå inte har tid att lägga timmar på matlagning. Enkel att göra eftersom man utgår från färdiggrillad kyckling, snabb att til..


Flygande Jacob - en klassiker
Flygande Jacob - en klassiker

Det finns många varianter av flygande Jakob här i matklubben, men inte som denna. Vill spara just detta receptet, därför skriver jag in det här. Så snart jag lagat kycklingrätten sätter jag in en bild..


Flygande Jacob
Flygande Jacob

Denna klassiker finns säkert hos många men jag fick ingen träff när jag sökte i Matklubben därför skriver jag in receptet. Jag tycker det är jättegott.