Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda champinjoner med chorizo

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Sååå gott att använda som tillbehör..... Kanon att ha på Buffebordet...

Ingredienser

Instruktioner

Ta bort foten på svampen och gröp ur lite till. Ställ champinjonhattarna i en eldfast form. Skär korven i pyttesmå tärningar och blanda med persilja, olivolja och ost. Fyll hattarna med blandningen. Baka i ugn 200 grader i 15 minuter. Supergott som tillbehör till kött eller på buffébordet. Lycka till !!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.