Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprika fylld med kycklingfilé och chorizo

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Lagom kryddat och går fort att laga! Jag använde mild chorizo, men Ni kan ta stark om Ni så önskar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta kycklingfiléerna i kallt vatten,torka dem med hushållspapper.Strimla kycklingen och chorizo. Tvätta sellerin och skär i tunna skivor.
  2. Stek kycklingen ca 5 minuter i lite olja i en stekpanna.Ta ut kycklingen och lägg över på en tallrik.Lägg selleri i samma panna och stek under omrörning i 3-4 minuter. Lägg i paprikapulvret,timjan,oregano och riset.Fräs alltsammans i nån minut, och häll i buljongen.Låt småkoka i 10 minuter. Häll i tomatkrosset och koka i ytterligare 10 minuter. Smaka av med salt. Lägg i kycklingen och chorizon och blanda väl.
  3. Dela paprikorna på mitten, kärna ur och tvätta dem. Lägg paprikorna i en oljad glasform. Fyll paprikahalvor med fyllningen, täck med aluminiumfoliet och stek i 25 minuter, 180 grader.
  4. Servera med potatismos, kokt potatis eller gott bröd!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Alifuat 20 oktober 2018

    Gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.