- Serverar: 4 portioner
- Tid: 50 minuter
Skriv ut
Lagom kryddat och går fort att laga! Jag använde mild chorizo, men Ni kan ta stark om Ni så önskar.
Instruktioner
- Tvätta kycklingfiléerna i kallt vatten,torka dem med hushållspapper.Strimla kycklingen och chorizo.
Tvätta sellerin och skär i tunna skivor.
- Stek kycklingen ca 5 minuter i lite olja i en stekpanna.Ta ut kycklingen och lägg över på en tallrik.Lägg selleri i samma panna och stek under omrörning i 3-4 minuter. Lägg i paprikapulvret,timjan,oregano och riset.Fräs alltsammans i nån minut, och häll i buljongen.Låt småkoka i 10 minuter.
Häll i tomatkrosset och koka i ytterligare 10 minuter. Smaka av med salt. Lägg i kycklingen och chorizon och blanda väl.
- Dela paprikorna på mitten, kärna ur och tvätta dem.
Lägg paprikorna i en oljad glasform.
Fyll paprikahalvor med fyllningen, täck med aluminiumfoliet och stek i 25 minuter, 180 grader.
- Servera med potatismos, kokt potatis eller gott bröd!
Publicerat den
13 maj 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gott