Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerade champinjoner fyllda med panchetta och prosciutto

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Serverades igår som förrätt och blev en riktig succé! Snabbt att göra, men går åt lika snabbt oxå!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Torka av champinjoner, lösgör hatten från foten. Grilla champinjoner på elgrillen eller i en grillpanna i nån minut.
  2. Hacka panchetta och prosciutto, blanda i vitlöken, oregano, paprikapulver och peppra efter smak. Fyll champinjonhattar med denna fyllning.
  3. Blanda crème fraîche, ströbröd och osten till en smet.
  4. Smörj en ungfast form, lägg i de grillade champinjonhattar, ha lite av ostsmeten på toppen av varje champinjon.
  5. Gratinera i ugnen 6-7 minuter, 180 grader (vanlig ugn).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.