Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godiskakor med kokos och choklad

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Ett gammalt tidningsrecept som jag har bakat många gånger. Jättegoda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör margarin och socker till en porös smet. Tillsätt vaniljsocker, hjorthornsalt, kokos och hälften av vetemjölet. Rör ner allt detta i smeten. Öka på med mjölet så att degen blir fast och lätthanterlig. Låt degen vila kallt en stund.
  2. Forma degen till små kulor. Lägg dem på bakpapperstäckta plåtar. Grädda kakorna mitt i ugnen 150º ca 15 minuter.
  3. Låt kakorna kallna. Doppa sedan den ena halvan av varje kaka i smält blockchoklad. Låt stelna på bakplåtspapper.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Hannixah 16 juli 2008

    Kanon kakor =)

  • Ev3lina 7 augusti 2009

    tyvärr ingen kaka jag kommer baka igen skulle skippat hjortronsaltet!

  • Lajtis 3 december 2010

    Bakade dessa idag, lätta att göra och väldigt goda.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.