En riktig smak upplevelse utan mycket besvär och disk!
Instruktioner
- Botten:
Sätt ugnen på 175 grader.
- Smörj en form med löstagbar kant, cirka 24 cm i diameter. Klipp ut ett runt papper av bakplåtspapper och lägg det i botten av formen.
- Blanda alla ingredienser till botten, häll smeten i formen, jämna till ytan och sätt in formen i mitten av ugnen i 15 minuter. Ta ut kakan och låt den svalna.
- Tryffel:
Hacka chokladen och lägg den i en bunke.
- Koka upp grädde och honung. Tillsätt smör och häll den varma blandningen över chokladen. Rör till en jämn tryffel.
- Häll tryffeln över kakan och strö över kokos. Låt kakan stå kallt över natten.
Publicerat den
26 februari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Den här var riktigt god. Blev bättre för var dag som gick!
Detta var otroligt gott! Över förväntan! Den uppskattades väldigt av gästerna! Tack för att du delat med dig av detta recept! :)