Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsin och choklad kaka

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

jätte god och syrlig kaka

Ingredienser

Instruktioner

smörj och bröa en avlång form. rör, socker och vaniljsocker poröst. tillsätt äggen ett i taget under omrörning. blanda vetemjöl och bakpulver. häll växelvis i mjöl och juice i smeten. hacka chokladen och rör ner den. häll smeten i formen, grädda i nedre delen av ugnen i 50-60 minuter. Låt kallna.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • labinoti 3 februari 2012

    Äckligt

  • lelle71 7 februari 2012

    Smaken är som baken...

  • SummerRose 25 april 2013

    I receptbeskrivningen har du både glömt att skriva att smöret ska röras med sockret och vilken temperatur kakan ska gräddas i.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.