Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillfest med sesammarinerad pluma av Svensk Rapsgris och heta nektariner

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pluma är en ny och mör styckdetalj som gör sig utmärkt på grillen. I den här rätten får pluman härligt sällskap av söta grillade nektariner och ingefärsstekt pak choi. En sommarhit helt enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

1. Tänd grillen, blanda ingredienserna till sesammarinaden och marinera pluman i hälften av marinaden, spara resten till glaze. 2. Grilla pluman till en innertemp. mellan 65-70°C. Pensla med glaze och låt vila ca 10 min. 3. Dela pak choien längs med och stek de snabbt i het panna i rapsolja, tillsätt ingefäran och salta och peppra. 4. Klyfta nektarinerna, pensla med rapsolja och grilla tills de fått fin färg. 5. Skiva pluman tunt och servera med pak choi och de nygrillade nektarinerna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.