Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gul soppa på betor och kokosmjölk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Receptet är lite "höftat", så om soppan blir för tjock, späd med vatten och blir den för lös, red av med en potatis eller två.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka grönsakerna. Koka tills de är mjuka. Mixa till en slät soppa och krydda med curry och gurkmeja efter smak.
  2. Servera gärna med svarta oliver och små tärnignar av fetaost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.