Instruktioner
Gör så här:
1. Skiva aubergine och squash, skär paprikan i bitar och halvera lökarna.
2. Pensla lite olja i grillpannan och hetta upp den ordentligt. Grilla grönsakerna några minuter
på var sida så att de får fina ränder. Flytta över dem allt eftersom till en vid panna typ
traktörpanna. Lägg cocktailtomaterna i pannan.
3. Blanda olivolja, citronskal, citronsaft, peppar och salt. Häll det över grönsakerna och rör om försiktigt. Värm alltsammans under lock 5-10 min före servering. Strössla över hackad basilika.
4. Kyckling: Vik upp kycklingbröstet där kycklingen naturligt vill dela på sig. Lägg på plastfolie och banka ut den tills den är ca 1 cm tjock. Dela den på mitten.
5. Riv osten grovt.
6. Salta och peppra kycklingen och vänd den i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist osten. Hetta upp olivolja och stek ca 3 min på var sida på ej alltför hög värme helst i panna med släpp lätt-beläggning. Kok under tiden riset eller pastan.