Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasselnötskakor med kanelkräm

 
Skriv ut

Möra kakor med len kanelkräm emellan. Dessa kakor smälter i munnen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda smör och socker i en matberedare med knivarna monterade. Knäck i ägget. Blanda resten av ingredienserna och tillsätt dem. Kör snabbt ihop till en deg.
  3. Rulla degen till två rullar och skär i 25 tunna skivor vardera. Lägg kakorna på en plåt med bakplåtspapper och grädda ca 15 minuter i mitten av ugnen tills de är gyllene. Låt svalna.
  4. Rör smör med florsocker, vaniljpulver och kanel.
  5. Lägg ihop kakorna två och två med kanelkrämen emellan. Förvara i burk med lock i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.