Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemgjord snabbkorv

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Rena råvaror och mild smak, gjordes när barnen var små. Plasten smälter inte vid låg temp när korvarna simmar i vattnet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör färsen seg med finhackad lök och salt.
  2. Lös buljongen i hett vatten, låt svalna och rör ner buljongen i färsen ihop med kryddor och potatismospulver.
  3. Riv av sex plastfolieark. Dela upp färsen och rulla den till korvar. Rulla in korvarna i plasten och knyt ihop ändarna.
  4. Lägg korvarna i det kokande vattnet, SJUD dem sedan på svag värme ca 5 minuter.
  5. Tunna korvar ryms bäst i traktörpanna. Klipp av plasten och kläm ut på tallrik dekorara med persilja. Servera med mos senap och ev sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.