Detta är en exotisk, annorlunda och näringsrik kycklinggryta. Den är dessutom mycket lätt att tillaga.
Instruktioner
- Skölj och torka av kycklingfiléerna och skär dem i 1 cm breda strimlor. Krydda med peppar och spiskummin.
- Skala lök, vitlök och ingefära. Dela chilin på längden, ta bort kärnorna och skölj väl. Hacka alltsammans fint.
- Värm upp oljan i en stor gryta. Fräs upp lök, vitlök och chili tillsammans med anis och kokos. Ta grönsakerna ur grytan och bryn kycklingen på hög värme i den överblivna oljan.
- Tillsätt grönsakerna till köttet. Blanda ner youghurt och gurkmeja. Smaka av med salt. Låt sjuda under lock 10 minuter på svag värme.
- Servera grytan tillsammans med ris.
Publicerat den
21 januari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gott och enkelt! En favorit :)