Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk kycklinggryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

=)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv ingefäran, skär kycklingen i bitar och hacka all lök.
  2. Bryn kycklingen i en stekpanna, tillsätt löken och ingefära, fräs en liten stund. Slå över allt i en gryta, tillsätt tomater, alla kryddor och riset, blanda runt och fräs hastigt. Tillsätt vattnet och buljongtärningen, koka tills riset är färdigt.
  3. Under tiden som riset kokar: Blanda ihop gräddfilen, en pressad vitlöksklyfta och hackad koriander, ställ det i kylskåpet tills det ska serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.