Dela kycklingfiléerna på längden. Salta och peppra och bryn dem hastigt i olivolja. Ta upp dem och linda skinka runt om filéerna. Lägg dem i en ugnssäker form.
Sätt ugnen på 200°. Hacka tomaterna och strimla bladen från basilikan. Lägg dem över kycklingen.
Rör ut crème fraiche med vitlök och salt. Fördela crème fraiche över, så jämt som möjligt. Tillaga i mitten av ugnen ca 20 min.
Gud vad gott, min äldsta son som är 17 fullkomligt älskade detta.
Måste göra detta snart igen.
alindalinda28 oktober 2010
yeees! hittade detta recept på alltommat.se för ca 1½ år sedan, ids inte att kopiera andras rätter, men blir glad när jag kan spara ett recept som är så GOTT i min kokbok här!
Gud vad gott, min äldsta son som är 17 fullkomligt älskade detta. Måste göra detta snart igen.
yeees! hittade detta recept på alltommat.se för ca 1½ år sedan, ids inte att kopiera andras rätter, men blir glad när jag kan spara ett recept som är så GOTT i min kokbok här!
Jättegott!!!