Jägmästarens bästa

Smakrika grytor kräver fylliga rödviner!
Vinet Montepasso 2006 gifter sig fint med höstens alla köttgrytor.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Gör så här

Bryn köttbitarna runt om i smöret i en gryta.
Tärna lök och skär morötterna i slantar.
Lägg det i grytan och låt fräsa med en stund.
Häll över buljongen och portern.
Lägg i lagerblad och låt puttra ca 1 timme.

Stek kantarellerna i smöret ca 10 minuter. Lägg dem i grytan.
Smula över chèvreosten och strö över lingon och persilja.

Servera gärna med ugnsbakad klyftpotatis och grönsallad.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Grytbitar, Smör, Gul lök, morötter, Köttbuljong, Porter, Lagerblad, kantareller färska, Smör, chèvre, Lingon, Persilja, Klyftpotatis, Grönsallad
Visningar:
2289
Sparat:
33

LIKNANDE RECEPT

Absolut bästa f
av Marre73
över 2 månader
Extra god pizza..
av grill
över 2 månader
Fisksoppa
av hobbe69
över 2 månader
Mina bästa kött..
av boz1965
över 2 månader
Kanelbullar..
över 2 månader
Lax i ugn - LCH
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Nigiri
över 2 månader
Grillade lammra
över 2 månader