Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Juligt filmjölksbröd

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Som alla filmjölksbröd så blir det väldigt saftigt och är grymt enkelt att göra. Även fast det är smaksatt med pepparkakskrydda så smakar det inte kaka utan mer kryddigt, väldigt gott med ost på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta fram en stor skål, det blir mycket smet. Klä två avlånga brödformar med bakplåtspapper. Blanda alla ingredienserna till smeten i skålen och fördela den mellan formarna.
  2. Grädda i 175 grader i 1 ½ timme. De ska vara inne så länge, annars blir de degiga. Ta ur dem ur formarna direkt och låt svalna på galler.
  3. De går utmärkt att frysa och håller sig saftiga i en vecka i skafferiet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.