Köttfärssås till pizza recept

Laddar...
Din sökning gav 27 träffar
Köttfärssås ā la Cattis

Köttfärssås kan man ju göra på 100 olika vis minst. Detta är en variant som jag brukar göra och som går att variera i det oändliga beroende på vad som finns hemma.

Ulrikas grymma tomatsås

Urgrym tomatsås som sticker ut lite från mängden. Har nog lagat denna i över 5 år. Passar till allt, pizza, pasta, som grund till soppa och köttfärssås osv. Beroende på vad du ska laga, variera med pa..


Tomatsås

Av en överbliven slatt rödvin och färska tomater blir det en mycket god tomatsås, använbar både till pizza och köttfärssås. Den är hållbar flera dagar i kylen och går även bra att frysa.


Favoritpizza med köttfärs à la Monika
Favoritpizza med köttfärs ā la Mo..

Jättegod favoritpizza! Min allra bästa snabbpizza som går fort att göra. Man kan även använda vanligt bröd och lägga tätt, tätt , tätt eller en rund eller fyrkantig smörgåstårtebotten. Servera min ..
Köttfärspizza
Köttfärspizza

Jag brukar använda köpt tomatsås som grund för den har en bra kryddning men det går givetvis att göra egen tomatsås. Sen är ju pizza en bra skåptömmare som man kan ha allt möjligt på. Godast blir det ..

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept

Panpizza med köttfärs
Panpizza med köttfärs

Här kommer ett recept på panpizzadeg, och ett recept med köttfärssås. Annars är det bara att byta ut köttfärsen mot något annat, fantasin har inga gränser:))

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept
pizzabullar
pizzabullar

Ett mkt gott och uppskattat mellanmål eller som pickninckmat. Fyllningen kan varieras efter vad man tycker är gott, ibland när jag t.e.x har köttfärssås över så använder jag det som fyllning.


Pastapizza
Pastapizza

Smidig pastarätt att ta till när man tröttnat på spagetti och köttfärssås. Toppingen kan givetvis varieras efter tycke och smak.


Ninas köttfärssås med tabasco
Ninas köttfärssås med tabasco

Den här köttfärssåsen gjorde jag i skolköket på 60-talet för första gången. Numera utan grädde och med mycket mera kryddning men grunden är kvar. Den är väldigt god kan jag lova. Den ska vara stark oc..