Köttfärssås till pizza recept

Laddar...
Din sökning gav 22 träffarUlrikas grymma tomatsås

Urgrym tomatsås som sticker ut lite från mängden. Har nog lagat denna i över 5 år. Passar till allt, pizza, pasta, som grund till soppa och köttfärssås osv. Beroende på vad du ska laga, variera med pa..


Favoritpizza med köttfärs à la Monika
Favoritpizza med köttfärs à la Mo..

Jättegod favoritpizza! Min allra bästa snabbpizza som går fort att göra. Man kan även använda vanligt bröd och lägga tätt, tätt , tätt eller en rund eller fyrkantig smörgåstårtebotten. Servera min ..Köttfärspizza
Köttfärspizza

Jag brukar använda köpt tomatsås som grund för den har en bra kryddning men det går givetvis att göra egen tomatsås. Sen är ju pizza en bra skåptömmare som man kan ha allt möjligt på. Godast blir det ..

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept

Panpizza med köttfärs
Panpizza med köttfärs

Här kommer ett recept på panpizzadeg, och ett recept med köttfärssås. Annars är det bara att byta ut köttfärsen mot något annat, fantasin har inga gränser:))

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept
Pastapizza
Pastapizza

Smidig pastarätt att ta till när man tröttnat på spagetti och köttfärssås. Toppingen kan givetvis varieras efter tycke och smak.


Ninas köttfärssås med tabasco
Ninas köttfärssås med tabasco

Den här köttfärssåsen gjorde jag i skolköket på 60-talet för första gången. Numera utan grädde och med mycket mera kryddning men grunden är kvar. Den är väldigt god kan jag lova. Den ska vara stark oc..Pasta med tomatsås och aubergine
Pasta med tomatsås och aubergine

Denna pasta är beroendeframkallande och bra att bjuda vegetarianer på. Tomatsåsen gör jag en stor sats av och fryser in och har som bas för bland annat köttfärssås och pizza.