Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarell- och karljohansås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Ruskigt god sås som passar bra till kött. Här serverat till fläskfilé och potatisgratäng. En lyxig men ändå enkel måltid!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull och tillsätt rensad svamp och finhackad lök. Stek så att allt vatten är borta utan att svampen tar färg.
  2. Tillsätt vatten, fond, vinäger och grädde. Koka upp och smaka av med kryddor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Damalion 30 augusti 2014

    Jättegod sås! ...och lättlagad! =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.