Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med sparris och ostsås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En kassler som uppskattas av hela familjen.

Ingredienser

Instruktioner

Gör en bottenredning av smör och mjöl i en kastrull. Vispa ner sparrisspadet,mjölken och grädden och småkoka under omröring i ett par minuter. Dra av kastrullen från värmen och vispa ner osten och äggulan. Smaka av med salt och peppar. Skär kasslern i skivor och lägg omlott i en smord ugnsfast form, lägg sparrisen över kasslern och häll på såsen. Gratinera i 200° C i ca 20 minuter. Servera med ris och en grönsallad, gärna med paprika och rödlök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.