Kinesisk soppa recept

Laddar...
Din sökning gav 42 träffar


Mina bästa köttbullar

Jag har funderat mycket och länge på om jag överhuvudtaget skulle lägga ut det här receptet eftersom jag har hållt det lite "halvhemligt" i många år nu, men här är det i alla fall. De flesta som ha..
Kinesisk nudelsoppa
Kinesisk nudelsoppa

Det går snabbt och lätt att förbereda denna läckra soppa som är ett annorlunda alternativ till våra traditionella.Kinesisk nudelsoppa
Kinesisk nudelsoppa

Den här mustiga nudelsoppan är en riktig vitaminkick med massor av krispig kål och morötter. En snabblagad, mättande och aromatisk soppa.Camillas goda kycklingsoppa
Camillas goda kycklingsoppa

Denna soppa är så otroligt god och går hem hos gammal såväl som ung. Mina barn på 2 och 4 år bara älskar den. Den passar till vardags såväl som fest och blir lite extra festlig med nygjort vitlöksbröd..


Pekingsoppa
Pekingsoppa

Här är min favorit pekingsoppa. Det finns många olika recept men detta är absolut min favorit.


Städdagssoppa - enligt Mia
Städdagssoppa - enligt Mia

Receptet kommer från ICA Buffé - jag har bara lagt till kommentar om kryddning enligt mig. Mkt bra recept när man plötsligt får tag på mkt billig köttfärs. Går att laga till o frysa in i portioner.
Svampsoppa med skogssmak
Svampsoppa med skogssmak

En god svampsoppa som varit uppskattad av vänner. Den går fint att göra på köpt svamp eller egenplockad svamp

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept

Misosoppa med nudlar
Misosoppa med nudlar

Den här klassiska japanska soppan är både uppfriskande och mättande, ett hälsosamt val för alla tillfällen. Miso och udonnudlar (tjocka vetenudlar) finns i asiatiska butiker eller välsorterade livsmed..


Matig löksoppa
Matig löksoppa

Löksoppa finns i mängder av varianter, ja man kan nästan säga att varje kock har sin egen lilla hemlighet när det gäller löksoppa. Den här varianten blir lite matigare än andra på grund av att den in..

Skrivet av jan-gunnar-j
för över 2 månader sedan
Läs recept