Knäckebröd nyttigt recept

Laddar...
Din sökning gav 19 träffar

Marinerade sojabönor

Jag gillar inte bönor egentligen, men sojabönor smakar inte som andra bönor. Gillar inte när bönor är mjöliga. Detta recept fick jag för många år sen. Jättegoda bönor!!! Supergott på knäckebröd och är..
Laxtoast med krispiga grönsaker
Laxtoast med krispiga grönsaker

Trots alla nymodigheter kan väl få rätter överglänsa laxen som den mest uppskattade av alla entrérätter. Pepparrot är ett av de klassiska tillbehören och knapriga grönsaksstavar till är både gott och ..
Morotsoppa (Solsoppa)
Morotsoppa (Solsoppa)

En riktigt läcker, färgstark och doftrik soppa som passar till förrätt eller huvudrätt. Garneras med färsk timjan och serveras med en klick creme fraiche (alt. pepparrotvisp). Gott och nyttigt! Go..Knäckerutor
Knäckerutor

Knaprigt, nyttigt och ljuvligt gott knäckebröd som är enkelt att baka. Brödet bakas som en hel kaka och skärs i bitar direkt efter gräddningen eller bryts i lagom stora bitar.


Kanelknäcke
Kanelknäcke

Knaprigt och nyttigt knäckebröd som är helt utan vanligt vetemjöl. Det här är ett jättebra basrecept. Byt gärna ut kanelen och testa nya kryddor eller kryddörter.


Kanelknäcke
Kanelknäcke

Nyttiga knäckebröd med råg, som stansas ut till önskad form med en pepparkaksform. Perfekt när du vill ha något knaprigt, nyttigt och gott till fikat!