Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosfyllda pannkakor

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Mmm så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör samman ägg, mjöl, mjölk och margarin till en slät smet. Låt den svälla 15 minuter.
  2. Grädda stora, tunna pannkakor. Rör samman kokosmassan med smör, kanel, marmelad och äggulor. Lägg en klick av fyllningen på varje pannkaka. Vik dem dubbla.
  3. Värm varje pannkaka ett ögonblick på båda sidor i het pannkakslagg och vik ytterligare en gång. Kan annars ljummas i mikrougn. Knyt om pannkakorna med en apelsinskalsremsa om så önskas. Lägg på tallrik och garnera med granatäppelkärnor och hackat apelsinskal. Eller servera med jordgubbar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.