Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig currysill med syltlök och färskpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

På sommaren vill man inte stå i köket hela tiden. Denna rätt går snabbt att göra och känns lätt och frisk. Genom att blanda curryn med vatten och sedan låta det stå och dra en stund får du perfekt currysmak. Sillen är god direkt men ännu godare dagen efter!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda curry och vatten. Låt stå och svälla ca 10 minuter. Låt sillen rinna av och skär den i bitar. Hacka syltlöken. Ansa och finstrimla purjolöken. Blanda majonnäs och crème fraiche med curryn. Vänd ner sill, syltlök och purjolök.
  2. Ansa och strimla salladslöken. Strö salladslök, hackad gräslök och dill över sillen. Servera med nykokt färskpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.