Skär filen och korven i mindre bitar. Fräs i teflonpanna (tillsätt lite vatten om det blir torrt). Blanda i fraichenoch smula i buljongen. Låt puttra ett par minuter. Sänk värmen. Krydda. Blanda ner paprikan , saltgurkan, syltlöken och ev oliverna. Låt sjuda i 10 minuter. Servera med valfri mängd ris. Antal points: Gryta m oliver och ris=8p. Gryta m ris utan oliver=7,5p. Smaklig måltid!!!
Vad kul att se att det finns recept på Viktväktarsätt här, eftersom jag äter efter deras tankesätt. Har sparat receptet i min kokbok, och ska prova det vid nästa veckoplanering.
monicadanell28 februari 2010
Super gott
denna kommer jag att laga igen
5 poäng
monica
Maliel7 maj 2012
Bjöd på denna rätt när vi hade vänner på middag, det var väldigt uppskattat. Jättegott var ömdömet. Kommer absolut att lagas igen hemma hos oss.
Detta var mycket gott, en klar favorit!
Denna kommer jag att göra om!
Vad kul att se att det finns recept på Viktväktarsätt här, eftersom jag äter efter deras tankesätt. Har sparat receptet i min kokbok, och ska prova det vid nästa veckoplanering.
Super gott denna kommer jag att laga igen 5 poäng monica
Bjöd på denna rätt när vi hade vänner på middag, det var väldigt uppskattat. Jättegott var ömdömet. Kommer absolut att lagas igen hemma hos oss.