Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispigt bacon och parmesan med spaghetti

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket enkel och god rätt, serverad på det italienska sättet där såsen är ett med pastan

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka lök och fräs den mjuk i olja utan att den får färg. Skala och krossa vitlöksklyftorna . Tillsätt bacontärningarna och vitlöken och fräs på svag värme tills allt bacon blivit lite krispigt
  2. Vispa samman äggen och äggulorna med parmesanosten.
  3. Tillsätt avrunnen pasta med några matskedar av kokvattnet och rör om tills det är väl blandat. Krydda med salt och peppar
  4. Blanda pastan med baconet och servera med mer riven parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.