Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kung fu kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Wokad kyckling med nudlar...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingfilén och marinera i 1-2 msk mushroom soy. Låt vila.
  2. Öppna burken med wokgrönsaker, skölj i kallt vatten, låt rinna av. Skölj och strimla purjolöken, hacka vitlök.
  3. Koka nudlarna enligt anvisning, spola dem i kallt vatten och droppa lite sesamolja över för att de inte ska klibba ihop. Hetta upp en wok/stekpanna, tillsätt olja och vitlök. Häll ner kycklingen och woka tills det är knappt färdigt 1-2 min.
  4. Tillsätt grönsakerna, fräs 2 minuter. Tillsätt wok sauce under omrörning. Ta upp kött och grönsaker.
  5. Hetta upp pannan igen och tillsätt olja, fräs nu nudlarna lätt och häll tillbaka kött och grönsaker. Blanda väl och smaka av. Servera med sweet chili sauce.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.