De här kakorna smälter i munnen...
Instruktioner
- Hacka margarin och mjöl smågrynigt på bakbordet.
- Tillsätt grädden och arbeta snabbt samman degen. Ställ den kallt några timmar.
- Sätt ugnen på 225°.
- Kavla ut degen till knappt en halv cm tjocklek. Tag ut kakor med ett runt mått.
- Kavla kakorna runda eller ovala med kruskavel. Lägg på bakpappersklädd plåt.
- Grädda våfflorna mitt i ugnen 6-8 minuter, tills de ser spröda ut.
- Gör fyllningen genom att röra margarin och florsocker smidigt. Tillsätt äggulan och det rivna apelsinskalet.
- Lägg ihop våfflorna två och två med fyllning mellan.
Publicerat den
17 mars 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Visst smälter dessa juveler i munnen. Håller bara med. Fanns att köpa när jag va liten. Vet inte om det finns att få tag på nu. Men goda är de. Betyget blir en 5;a från mig. Lena