Fettsnålt och mycket bra bantnigsmat. Chilin och curryn gör att rätten ökar förbränningen.
Endast ca 535 kcal/port
Instruktioner
- Koka riset enligt instruktioner på paketet.
- Skölj och skär alla grönsakerna på snedden. Koka kycklingen (ta bort skinn och ben) i 10 minuter och skär den i små bitar. Häll en skvätt olja i en wokpanna och bryn vitlök, ingefära och chili med curry i 15 sekunder.
- Lägg i grönsakerna, utom ärterna, rör runt och koka. Tillsätt kokosmjöl och 4 dl vatten och låt det koka i 5 minuter.
- Smaka av rätten med salt och peppar, tillsätt ärterna, blanda i yoghurt och se till att det inte kokar. Servera i djupa tallrikar med ris och strö över hackad koriander och salladslök
Publicerat den
26 januari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Skall det verkligen vara 14 vitlöksklyftor? Tänker pröva laga rätten idag :) Fast jag tror jag drar ner på vitlöken....