Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i pestosås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gott, enkelt, snabbt! Man kan byta ut den färdiggrillade kycklingen mot kycklingfiléer som man steker på med salt och peppar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa kycklingen från skinn och ben och dela köttet i mindre bitar. Strimla purjolök och fräs i kastrull med olja. Tillsätt grädde, pesto och kycklingkött och låt allt bli genomvarmt. Smaka av med salt och peppar.
  2. Servera med pasta eller ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • PaulaPudding 25 mars 2011

    Den här rätten är underbart god och enkel att göra. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.